Çayeli’nde eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Bayram Ünal yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Çayeli’nde uzun yıllar okul müdürlüğü ve öğretmenlik görevlerinde bulunan eğitim camiasının sevilen simalarından Bayram Ünal yakalandığı amansız hastalık sonrası tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hayata gözlerini yumdu. 48 yaşında hayatını kaybeden Bayram Ünal için ilk tören Türk bayrağına sarılı tabutu ile görev yaptığı 9 Mart İlkokulunda yapıldı. Buradaki törene Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Ak Parti Çayeli ilçe başkanı İshak Karahan, Rize Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Yelkenci, Çayeli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ve eğitimciler katıldı.

Daha sonra Merhum Bayram Ünal için Çayeli Merkezi Hacıbaşı Caminde Cuma namazından sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Çekmeköy Belediye Başkan Danışmanı Rıza Çakır, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı, meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Ünal İncesırt köyündeki aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Bizlerde Çayhaber olarak merhuma Allah’tan rahmet, geride kalan ilesine sabır diliyoruz.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ