Çayeli’nde lisede okuyan, başarılı ancak ekonomik durumu iyi olmayan 16 öğrenciye Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN nakdi yardımda bulundu.

Öğrencileri makamında kabul eden Başkan Atilla ESMEN, öğrenciler ile çeşitli konularda sohbet etti. Akabinde daha önce hazırlamış olduğu nakdi yardım zarflarını öğrenciler verdi. Hediye törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Yardımları ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN: “Bu yardımları ben yapmadım, ben sadece aracı oldum. Yardımların asıl sahibi Nurhan ve Gökçen ŞERİFOĞLU kardeşlerdir. Sanatsever iki kız kardeş Nurhan ve Gökçen ŞERİFOĞLU hanımefendiler geçen hafta Çayeli’nde resim ve fotoğraf sergisi açtılar. Satılan resimlerin parasını bana teslim ettiler. Yardım dağıtım töreninde dahi gözükmek istemediler. Bizlere emanet edilen parayı öğrencilere dağıtma konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaptık sekiz lisemizden seçilen toplam 16 öğrencimize yardımları ulaştırdık. Nurhan ve Gökçen ŞERİFOĞLU kardeşlere bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ