Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’ın Rize meydanı projesi ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile ilgili tepki gösteren Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, “Hem patronunuza bilgi veriyoruz, hem de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

AKP’li Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’ın Rize Meydanı ile ilgili tweetlerini hedef alarak, “İsmail Saymaz bu şekilde Rize’yi ve belediyemizi küçük düşüren bu haberiniz için hem patronunuza bilgi veriyoruz, hem de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Rize meydanı projesi ile ilgili “Beş yıldır bitirilemeyen Rize Meydanı projesinde gelinen aşama bu mu olmalıydı? Rize Meydan projesini yapan müteahhit Volkan Çelik, beni aradı ve şöyle dedi: “Biz mebran adlı yalıtım malzemesini korumak için meydana şap malzemesi döktük. Fakat iki gün sonra meydanda miting yapılınca şap çatladı. Çatlağı kapatacağız. Ana yapıda ve projede sorun yoktur.” Rize’de, üzerinde miting yapıldığı için şap betonu çatlayan Rize Meydanı’nda, benim twitlerimden sonra bugün “önlem” alındı. Ne mi yapıldı? Çatlakların üzeri saclarla örtüldü. Hizmet budur” ifadelerini kullandı.

“PATRONUNUZA BİLGİ VERİYORUZ”

Saymaz’ın söz konusu paylaşımlarına yanıt veren Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, “İsmail Saymaz bu şekilde Rize’yi ve belediyemizi küçük düşüren bu haberiniz için hem patronunuza bilgi veriyoruz, hem de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

Kaynak: www.yenicaggazetesi.com.tr

 

 

Editör: HABER MERKEZİ