Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yılın Yerel Yöneticisi seçildi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 7.’sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde Rize  Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yılın Yerel Yöneticisi seçildi. Eğitime Destek Kategorisi dalında ise Tophane Mahallesinde “Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesi”ile ödüle layık görüldü.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,“Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesinde” “Tophane Mahalle Muhtarımız Abdurrahman Koçali’nin de destek ve katkısı çok kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

rize--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-yilin-yerel-yoneticisi-secildi-(3).jpg

Başkan Kasap, “Hedefimiz sağlıktan eğitime, spordan sosyal iletişime kadar geniş bir alan, Şükürler olsun ki bizler  şehrimizi örnek olacak projelerle büyütmeye, daha konforlu bir şehir  haline getirmeye çalışıyoruz. Halkın oylaması sonucu kazandığımız bu ödülün Proje çalışmalarını yürüten Kurum Amir ve Personellerime, töreni düzenleyen “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi”nin tüm çalışan ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler açısından iyi bir motivasyon olmuş oldu” diye konuştu.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin Haber portalında halkın oylarına sunulan ve yaklaşık 5 ay süren oylama sonucunda 89 Belediye projeleriyle ödül almaya hak kazandı.

rize--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-yilin-yerel-yoneticisi-secildi-(1).jpgrize--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-yilin-yerel-yoneticisi-secildi-(2).jpgrize--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-yilin-yerel-yoneticisi-secildi-(5).jpgrize--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-yilin-yerel-yoneticisi-secildi-(4).jpg

 
 
Editör: HABER MERKEZİ