Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
|
Başlık : BAŞKAN OLGUNUN DENSIZLIĞI Yazan : RİZELİ Tarih - Saat : 2010-02-17 - 18:12:29
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
İŞTE RİZELİDEN GUÇUNU AL RESİSİN ADINI KULLAN BABAM DE ONDAN SONRA BABANIN MEKANINDA ARTISLIK YAP BUNLARIN BEDELINI AĞIR EDERSIN OLGUN KARDEŞ BIR DEĞİL BIN SEFER OZUR DILEMEN GEREK SEN HEREKESTEN DAHA İİ BILIRSIN RİZE LİYİ
|
Başlık : sirke Yazan : ne -dim Tarih - Saat : 2010-02-17 - 07:13:28
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
OLUR OLUR TAKMAYİN UŞAKLAR .
OKTAY CEVİK KONYA MACINDA TAKIMIN BAŞINDAYDI KONYAYI 1-0 YENDİK HOCALARI CIKTI DEDİKİ LİGİN EN ZAYİF TAKIMINA YANİLDİK .ÜZGÜNÜM. YÖNETİM UYUDU. TARAFTAR KÜFÜR KİYATEM HİC BİR TARAFTAR DERNEKLERİ YÖNETİM İŞBİLİKLERİ YOK OKTAY CEVİK GİTTİ BİR ŞEY YOK.STAD KIRILIR BİR ŞEY YOK ODALARBASILIR GAZETECİLER HOCALAR KAVGA EDER BİLMİYORUM BAŞKA NE OLACAK.
OLSUN TAKIM GALİP GELDİ .ŞUKURKİ GELDİ ZATEN RİZENUN AYARINDA SUPER LİGDE 8 TAKIM VAR GELEMEDİĞİ KABAHATTİ .BİR TOPLULUK DÜŞÜNEMİYORUM Kİ İSTESEDE BÖYLE BİR KULUBU NASIL BAŞARIZSIZ KILMAK İCİN BU KADAR BAŞARILI OLUR .
HANGİ ALANDA OLURSA OLSUN GECMİŞTE GÖREV YAPMIŞ İNSANLARIN TEKRAR GÖREVE GELMESİNE KARŞIYIM .HER NE KADAR İSTENİLSELERDE . AMA DİRAYETLİ KARARLI BİR YÖNETİM ŞART. MACI SAHADA KAZANALIM.SPORA YAKIŞAN BUDUR AMA EMANET TESİSİ KIRDIRMAYALIM .AYNI ŞEKİLDE İNSANIMIZIDA ÜZMEYE HAKKINIZ YOK.HERKES DİK DURACAK.
|
Başlık : rezillik Yazan : büyükköylü Tarih - Saat : 2010-02-16 - 20:13:20
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
Giresun maçı sonrası çay tv de canlı yayın sırasında misafir takım teknik direktörüne yapılanlar Rizenin durumunu göstermesi bakımından bir ölçüdür. Böyle bir rezillik daha görülmedi .Bu takım bu anlayışla 2. lig de durmaya devam eder. Büyük takım olmak büyük adamlarla olur. O hareket bizim ekibe yapılsaydı bizimkiler kiyamet koparırdı
|