Üç günlük ziyaret programı için dün akşam geç saatlerde Rize’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Güneysu’da 30 Mart seçimlerinde rekor oy ile belediye başkanlığına seçilen Halil Turan’ı Güneysu Belediyesi’nde ziyaret ederek tebrik etti.

Dün gece saat 01.30’da baba ocağı Güneysu’ya ulaşan Başbakan Erdoğan kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak evine çıkmıştı. Bu gün 11.30 sularında evinden çıkarak Güneysu Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Erdoğan’ı burada Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Başbakanlık Müşaviri eski Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı ve belediye çalışanları karşıladı.

Burada Güneysu Belediyesi şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazan Erdoğan, Güneysu ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından belediyeden ayrılarak Cuma namazı için Rize Sahil Camisi'ne geçti. Başbakan Erdoğan saat 14.00’te Rize Valiliği önünde yapılacak olan toplu açış törenine katılarak vatandaşlara hitap edecek.

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

BAŞBAKAN ERDOĞAN RİZE

Editör: HABER MERKEZİ