Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta 13 askerin teröristler tarafından şehit edilmesiyle ilgili olarak 'Üzüntümüz büyük. Terörle olan mücadele sürecimiz çok daha farklı bir şekilde yürüyecek' dedi.

Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Ankara'ya hareketinden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

'Bu alçakça terör saldırısında 13 şehidimizin olması gerçekten bizim yüreğimizi dağlayan bir olay oldu. Üzüntümüz büyük. Operasyonlar devam ediyor. Mücadele şüphesiz sonuna kadar devam edecek.'

Aynı şekilde İstanbul Avcılar'da da bir olay olduğunu ve bu olayla ilgili takibin devam ettiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti: 

'Terörle olan bu mücadele sürecimiz çok daha farklı bir şekilde yürüyecek. Ben de yarın (bugün) Bakanlar Kurulu'nda arkadaşlarımızla birlikte konuyu tekrar değerlendirerek Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'nu toplayacağız. Ona göre bazı adımları da atacağız. Önümüzdeki ay Amerika seyahatim var. Bu seyahatte Sayın Başkan Bush'la da bu konuları en geniş anlamda konuşacağız.'

Milliyet

Editör: HABER MERKEZİ