İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Cemre Çakır Çayeli İlçe 1.si oldu.
 
İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Hasan Malkoç, 'Geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavında 2 Türkiye 1.si çıkaran İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu bu yıl da aynı şekilde başarısını sürdürerek bunun tesadüf olmadığını kanıtladı. Farklı formatta bu yıl ilk kez yapılan Lise Giriş  Sınavında  %0.93 lük yüzdelik dilim ile İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Cemre Çakır İlçe 1.si oldu. İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu  ayrıca  yüzde 10’luk dilimdeki öğrenci  sayısıyla da İlçe 1.si oldu.
 
Bu eğitim öğretim yılında akademik başarıları sanatsal ve sportif kültürel faaliyetleri ile taçlandırmış ilçenin ve ilin gözde ortaokullarından biri haline gelmiştir diyen  Okul Müdürü Hasan Malkoç, 'deneyimli ve başarılı öğretmenlerimizle  5.Sınıflara kayıt olacak öğrencileri ile buluşmayı bekliyoruz. Aynı zamanda talep eden kız öğrencilere Okulda hafızlık yaptırma imkanı da sunuyor' şeklinde açıklamada bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ