Dilek ASLAN

Geçtiğimiz yıl Atatürk Caddesi üzerinde bir barda meydana gelen cinayet olayı ile ilgisi olduğu söylenen K.K isimli şahıs aynı zamanda 2007 Eylül ayında Yine Atatürk Caddesi üzerinde Ender Yetkin i silahla yaraladıktan sonra kayıplara karışmıştı.

Rize emniyet müdürlüğünce Bar cinayeti cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak, oluşturulan bu teşekkül ile silahla adam öldürmek ve yaralamak suçundan aranan, ayrıca Gümüşhane emniyet müdürlüğünce suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçundan aranan, Rize emniyet müdürlüğünde adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan aranan Kasım Kar İstanbul polisi ile birlikte yapılan ortak operasyon sonucu sahte kimlik ile yakalandı.

Şüphe ile alındılar tutuklandılar

Emniyet müdürlüğü ekiplerince uygulama esnasında gözaltına alınan 3 kişiden 2 si tutuklandı.

Rize emniyet müdürlüğü ekiplerinin uygulama esnasında şüphe üzerine gözaltına aldığı 3 kişi götürüldüğü emniyet müdürlüğünde GBT lerinin sorgulanmasıyla Kastamonu nüfusuna kayıtlı Y.A. Rize nüfusuna kayıtlı O.A ile Samsun nüfusuna kayıtlı V.Ç nin sorgulamalarında Y.A sahte evraktan düzenlemek ten tutuklanırken, O.A ise adam yaralamak suçundan tutuklandı. V.Ç serbest kalırken Güneysu ilçesinde piyasaya sahte 20 lik sürmek suçundan polis tarafından yakalanan iki kişi sahte paraları Y.A,V.Ç ve O.A dan aldıklarını söylemeleri üzerine tutuklanarak ceza evine gönderilen iki şahıs hakkında yeni suç dosyası oluşturulurken serbest bırakılan V.Ç yeniden göz altına alındı. Emniyet müdürlüğü elinde sahte para bulunan vatandaşların emniyet yetkililerine baş vurmasını istedi.

Editör: HABER MERKEZİ