Balıkesirspor Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklamasında, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Rizespor'un yeni transferi, Gençlerbirliği futbolcusu Vedat Muriç için ricacı olmasına tepki göstermişti.

 

Balıkesirspor resmi internet sitesinden servis ettiği açıklamada Remzi Boncukla, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'nın telefon görüşmesi yağtığını ve Yardımcı'nın transfer hakkındaki doğru bilgileri kendisine söylediği bildirildi. 

Balıkesirspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

''Her hafta düzenli olarak yapmış olduğumuz basın toplantısı esnasında bir basın mensubunun sormuş olduğu soru üzerine başkanımızın yaptığı açıklamalar bazı kötü niyetli çevreler tarafından kulüpler arasındaki iyi ilişkileri bozmaya yönelik, kullanılmaya çalışılmıştır. Bizim Balıkesirspor camiası olarak ne Rizespor Kulübü, ne de başka bir kulüp ile ilişkilerimizi bozmak gibi bir niyetimiz olmadığı gibi Rizespor ile de son derece dostane ilişkilerimiz bulunmaktadır.

Başkanımızın yaptığı açıklamalardan sonra Rizespor Başkanı sayın Hasan Kemal Yardımcı, Başkanımız sayın Remzi Boncuk'u arayarak yaptıkları bu transfer konusunda bilgilendirmiştir. Yardımcı, oyuncunun çok yüksek bir bonservis ücreti ile bu ligin çok üzerinde rakamlara transfer edildiğini belirterek, böyle bir durumda dışarıdan herhangi bir desteğe ihtiyaçları olmadığını, kendilerinin bu transferi yapabilecek kabiliyette olduklarını, Spor Bakanının bu konuda bir girişimde bulunmadığını ve gazetelerde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylemiştir. Bu açıklamalar üzerine, Rizespor yönetimini başarılı bir transfer yaptıkları için kutluyor, bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz.''

Editör: HABER MERKEZİ