Adalet Bakanı Kenan İpek ve Vali Ersin Yazıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla kamu kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaretlerde Adalet Bakanı Kenan İpek ile Vali Ersin Yazıcı'ya, Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik ettiler.
 
 
HASTANE’DE TEDAVİ GÖREN HASTALAR MORAL BULDU…
Adalet Bakanı Kenan İpek ve Vali Ersin Yazıcı ilk olarak, Rize Devlet Hastanesine geçtiler.  Hastane servislerini tek tek ziyaret eden, Adalet Bakanı Kenan İpek, hastalarla ilgili hastane yönetiminden bilgi aldı. Adalet Bakanı Kenan İpek, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, sıkıntılarını dinledi. Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, hastalara moral verdi. Hastalara karanfil verip, 'bir isteğiniz var mı' diye soran Vali Yazıcı da, 'Size Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah sağlığınıza bir an önce kavuşup, bayramı daha güzel bir ortamda kutlarsınız' diye konuştu.
 
 
 
SİZLER SAYESİNDE RAHATIZ…
Bayramlaşma programını Cumhuriyet Polis Merkezi ziyaretiyle devam eden Adalet Bakanı Kenan İpek, vatandaşların huzur ve güveni için bayramda görev yapan emniyet mensuplarına teşekkür etti. Burada da görev yapan polislerle tek tek bayramlaşan Adalet Bakanı Kenan İpek, polislerle kısa süreli bir sohbet etti.
 
Emniyet güçlerimizle bayramlaşan ve yaptıkları hizmetin kutsallığına değinen Vali Yazıcı da, 'Cumhuriyet Polis Merkezimizi ziyaret etmenin, sizlerin şahsında tüm emniyet teşkilatımızın bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizlerin görevi bayram, seyran demeden, 365 gün aralıksız kamuya hizmet sunmaktır. Milletin huzur içerisinde, güven içerisinde yaşamını sağlamaktır. Ben Rize'de huzurlu bir bayram geçirmemiz için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum 'dedi.
 
 
 
MEHMETÇİKLERİ ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI…
Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçen Adalet Bakanı Kenan İpek ve Vali Ersin Yazıcı burada da, İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının bayramlarını kutladı.
 
Askerlerimizin Kurban Bayramlarını tebrik eden Adalet Bakanı Kenan İpek, 'Ailenizle beraber, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum' dedi. Özellikle kutsal asker ocağında bayramı kutlamanın, bu çatı altında bayramı yaşamanın da ayrı bir heyecanı olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı da, 'Sizler, kendi sorumluluk alanınızda emniyet ve asayiş hizmetlerinin teminine, tesisine ve devamlılığına koşturup hizmet ediyorsunuz. Tüm bunlardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizin bayramını kutlarken, kutsal vatan toprakları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğü uğruna hayatını kaybeden tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık diliyor, milletçe daha güzel bayramlara hep birlikte ulaşmak dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum' dedi.
 
Adalet Bakanı Kenan İpek ve Vali Ersin Yazıcı, bayramlaşma programı kapsamında Rize Belediyesi İtfaiye personeliyle bayramlaşmak üzere Komutanlık'tan ayrıldılar.
 
 
İTFAİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI…
Son olarak Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne geçen Adalet Bakanı Kenan İpek ve Vali Ersin Yazıcı, itfaiye personeli ile bayramlaştı. Burada da itfaiye personelinin Kurban Bayramı kutlanarak, kazasız ve belasız bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ