Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ve Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Güneysu ilçesinde esnaf ziyareti sonrasında Yeşilyurt, Tepebaşı, Yarımada, Yeniköy ve Güneli Köyleri’ni ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı ziyaretlerinde eşlik etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Bak, yapılan çalışmalar ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriyor.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Hem 30 Mart 2014 seçimlerinde hem de 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıklardan şunu söylediniz. “Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı, milletin adamını seviyoruz” dediniz. Cumhurbaşkanımızın toplu açılış töreninde bunu bir kez daha gösterdiniz. Şimdi 7 Haziran seçimlerinde sandıklardan bir cevap daha vermeliyiz” dedi.

Güneysu ziyaretleri sırasında ilçe sakini bir vatandaş okuduğu gazetede yazıyı gösterek, “Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin diyor. 4 yıl sonra bu memleketi tanıyamayız ki. Bu memleketi 4 yıl sonra kimden teslim alacağız” diye konuştu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ