AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar Rize’nin Çayeli ilçesinde yapmış olduğu ziyarette vatandaşlara bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerinde Rize’de oylarını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Milletvekili Ayar, Çayeli ilçesinde ziyareti esnasında Çayeli belediye başkanı Dr. Atilla Esmen, İlçe başkanı Ali Kar ve yöneticileri, İl genel meclis üyeleri Cafer Kuru ve Necati Yıldırım eşlik etti.

Ziyaret esnasında haber merkezimiz de kısa bir açıklamada bulunan Ayar,  7 Haziran seçimlerinde Çayeli’nde alınan yüzde 73’lük oy oranının büyük bir başarı olduğunu belirtti. Ayar, “desteklerini bizlerden esirgemeyen Çayeli halkına teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde bu oyumuzu koruyup yükseltmek için çalışıyoruz. 7 Haziran sonrasında yaşanan belirsizliğin giderilmesi için tek başına iktidarın şart olduğunu gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz. 7 Haziran seçimleri sonrasında söylediğim bir şey vardı ‘Ak parti tek başına iktidar olsun, ben milletvekili olmazsam da olur’ demiştim. Bu amaç ile Ak partinin tek başına iktidarı için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ