53 Gazeteciler Derneğini ziyaret eden AK Parti Rize İl Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri Gazetecilerin bayramını kutladı.

    53 Gazeteciler Derneğini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı ve Yönetim kurulu üyeleri dernek te başkan Mustafa Bayrak ve Gazeteciler tarafından karşılandı. Avcı yaptığı konuşmada Gazeteciliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek”  Rize basını her konuda kendisini yetiştirmiş ve zaman zaman ülkede gündem yaratacak hale gelmiştir,  elbette bunda birlikteliğin büyük bir katkısı vardır, 10 Ocak Gazete çalışanlarının bayramını kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

   53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise Gazeteciler olarak gerek siyaset, gerek bürokrat ve Sıvıl toplum örgütlerine eşit oranda yakın olduklarını belirterek” Aslında bizde bir Sıvıl toplum örgütüyüz, bizim hiç kimseden farkımız yok, asla kalemimizi sılah olarak kullanmadık, bizim önceliğimiz yaşadığımız şehirdir, ilimizin kalkınması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

   Gazetecilerin kanser hastaları için gerekli olan kan ayırım cihazı olan Trombosit cihazının sadece Trabzon da olduğunu ve bu cihazın kanser hastaları için önemli olduğunu belirtmesi üzerine  Avcı “ Bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız, hastalarımızın Trabzon”a gidip gelmesine gerek kalmayacak, gerekli araştırmaları yapıp, ilimize bu cihazı kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ