AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları yanıtladı. Avcı, yerel seçimlerde Rize’deki hedeflerinin 18 belediyenin tamamını kazanmak olduğu söyledi.

2014 Yerel seçimlerinde yüzde 67’lik oy oranıyla il belediyeleri arasında Türkiye birincisi olan Rize Belediyesi’ni hatırlatan Avcı, burada yeni bir rekora hazırlandıklarını da ifade etti.

HEDEF 18’DE 18

İlçelerdeki hedeflerini açıklayan Avcı, “Her ilçede aday arkadaşlarımızın çok önemli bir teveccüh aldığını görüyorum. AK Parti il, ilçe, anket, saha araştırmaları ve genel merkeziyle oturup çalışmış, böyle bir tablo ortaya çıkarmıştır. Seçim sonuçlarında Rize’deki 18 belediyenin 18’ini de alacağımız kanaatindeyim. Bunun için bütün arkadaşlarımızla beraber mücadele edeceğiz. “ dedi.

RİZE MERKEZ’DE YENİ BİR REKOR

Rize Merkezde rekor beklediklerini belirten Avcı, “İyi bir oranla seçimi kazanacağız düşüncesi bizde hâkimdir ancak rakiplerimizi asla küçümsemeyiz. Ciddiye almadığımız bir seçim asla olamaz. Rize merkezden bir önceki seçimde yüzde 67 oy almıştık. Rize açısından büyük bir rekordu. Bu seçimlerde bu rekorun da üzerine çıkacağımız kanaatindeyim. Bu iş çalışarak olur. Bir mukadderatı hep birlikte yaşayacağız ama kader gayrete âşıktır. Gayretsiz kaderi beklemek bizim açımızdan bir zafiyet olur. Biz de bu zafiyete düşmeyiz. “ diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ