Rize ASKF Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurula tek liste ile katılan Mevcut Başkan Ali Çelik, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri tarafından 3 yıllık görev süresi için yeniden seçildi.

Tüzükte 8 maddenin değişikliğe gidildiği genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Ali Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın genel kurul dolayısıyla gönderdiği tebrik mesajını ilettikten sonra, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Çelik, sorumluluğunun arttığını söyleyerek, “Yeni dönemde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız. Hep birlikte Rize amatörü için daha güzel şeyler ortaya çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan 1. Amatör Küme Liginin ve yeni sezonun tüm camiamız için hayırlı olmasını dilerim. Tüm herkese desteklerinden dolayı teşekkürler” dedi.

Ali Çelik Başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda asil üyeler şu isimlerden oluştu; Rıfat Özer, Halit Ak, Şafak Tatoğlu, Yaşar Papaker, Hasan Kopuz, Metin Çalışkan, Kemal Kestioğlu, Muhammet Tepegöz, Ender Yılmaz, Sait Balcı, Ömer Lutfi Kocapir, Muzaffer Metin, Murat Yılmaz

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri şu isimlerden oluştu; Yunus Kapıcıoğlu, Ali Kavalcı, Osman Bahri Yazıcı, Hasan Çelik, Mehmet Yılmaz, Lutfi Biçer, Yunus Çekmiş, Mehmet Oğuzalp Tatoğlu, Davut Ziya Akmehmet, Tarkan Mamati, Adem Köseoğlu, A.Yücel Püne, Köksal Kolcuoğlu, Fatih Çolak, Volkan Aksu

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; S.Mahmut Aykın, Alaattin Torlak, Ahmet Bayraktutan, Servet Efendioğlu ve Yusuf Yıldırım isimlerinden oluşurken Yedek Listede ise; Muhammed Akarsu, Kemal Çelik, İmdat Yılmaz, Cemal Duman ve Ahmet Öksüz yer aldı.

Üst Delegeleri; Ali Çelik, Rıfat Özer, Halit Ak, Yaşar Papaker, Şafak Hamza Tatoğlu, Harun Erdoğan, Sebahattin Çepni, Bülent Uzuner, Fatih Bülbül ve Memiş Kocapir olurken yedek listede ise Hüseyin Çelik, Ramazan Duman, İlhan Kavalcı, Ahmet Öksüz ve Erol İslamoğlu yer aldı.

Onur Kurulu Üyeliğine; Harun Erdoğan, Doğan İnce, Hasan Kolay, Abdullah Mete ve Bünyamin Aslan seçilirken yedek üyeliklere ise Musa Gör, İsmail Denizeri, Hayati Kuk, Recep Ali Arıman ve Bayram Ali Kavalcı seçildi.

 

Editör: HABER MERKEZİ