Hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası'nda en üst seviyeleri hedeflediklerini söyleyen Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, “Bu sezon, ben de dahil yeni bir takım oluşturduk. Yeni ekibimizle birlikte yaklaşık 5 haftadır yoğun bir antrenman dönemi geçiriyoruz. Amacımız Ardeşen'i ve Rize’yi daha iyi temsil edip en üst noktalara taşımak' dedi.

Sezonun daha kaliteli ve çekişmeli bir lig olacağını düşündüğünü söyleyen Vurgun, 'Birçok takım kendini yeniledi. En az 5-6 takımın ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Biz kendi işimize bakacağız. Büyük hedeflerimiz var. Hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası'nda en üst seviyeleri hedefliyoruz. Masa üstündeki hesapla sahadaki hesaplar uymayabiliyor. Umarım hem sağlık hem de performans anlamında sorunla karşılaşmayız” diye konuştu.

KAPTAN TOPALOĞLU: 'GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA İYİ BİR KADROMUZ VAR'

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise çalışmaların çok yoğun ve zor geçtiğini vurgulayarak, “Geçen seneye göre daha farklı ve iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Çünkü, kendi milli takımımızdan sporcular da kadromuza dahil oldu. Fikstüre baktığımızda ilk maçımızı Kastamonu Belediyespor ile kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağız. Bu bizim için büyük bir avantaj. Çünkü kendi saha ve seyircimiz önünde olmak bize güç katacak” sözlerini sarf etti.

3 sezondur bordo-beyazlı formayı terleten Neslihan Yakupoğlu ise, “Hazırlık dönemimiz çok güzel geçiyor. Fikstürümüz de çekildi. O yüzden artık önümüzü de görebiliyoruz. İlk maçımızı Kastamonu Belediyespor ile yapacağız. İlk maçı alarak sezona moralli bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızı gerçekten çok özledim. Onların tezahüratları ve heyecanla bizi desteklemelerini sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu sene kadroya yeni dahil olan kaleci Berna Zor da, “Çalışmalar hızla devam ediyor. Hocamıza ve takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Ardeşen çok iyi bir takımdı. Bu sezon çok daha iyi oldu. 21 Eylül'de ilk maçımıza çıkacağız. Dillere destan olan Ardeşen taraftarını çok merak ediyorum. Şimdi kendi sporcuları olduğum için büyük bir mutluluk ve heyecan yaşıyorum. İlk maçımız da onların salonu nasıl dolduracaklarını görmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ