Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK), Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupası 4. Tur maçında Portekiz’in Alavarium ekibini deplasmanda 14 sayı farkla mağlup ederek çeyrek final kapısını araladı.

Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında 4. Tur ilk maçında Portekiz’in Alavarium ekibine konuk olan Rize Ardeşen GSK karşılaşmadan 41 – 27 galip ayrılarak tarihi bir galibiyete imza attı. Rize ekibi bu sonuçla çeyrek final kapısını araladı. Ardeşen GSK, Pavilhao Alavarium Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da 22 – 15 önde tamamladı.

Karşılaşmada 11 gol kaydeden Kübra Şen ve 10 gol kaydeden Olga Vaschuk galibiyetin mimarlarından olarak yıldızlaştı

ardesen-gsk,-portekiz’de-tarih-yazdi-(5).jpg

Portekiz’de oynanan karşılaşmayı Rize Milletvekili Hasan Karal, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Ardeşen GSK yönetim kurulu üyeleri ve 100’ün üzerinde Türk vatandaşı izledi.

ardesen-gsk,-portekiz’de-tarih-yazdi-(2).jpg

RÖVANŞ

Karşılaşmanın rövanşı 11 Şubat Pazar günü 17:30’da Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanacak. Temsilcimiz elde edeceği her türlü galibiyet ve beraberlik sonucu adını çeyrek finale yazdıracak. Ayrıca, 13 sayılık mağlubiyet de Ardeşen GSK’yı çeyrek finale taşıyacak.

ardesen-gsk,-portekiz’de-tarih-yazdi-(3).jpgardesen-gsk,-portekiz’de-tarih-yazdi-(4).jpgardesen-gsk,-portekiz’de-tarih-yazdi-(1).jpg

 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ