Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yakalanan pozisyonların kolay üretilmediğini ancak kolay harcandığını söyledi.

 

 -Süper ligde son 5 haftada yakaladığı çıkış ile spor kamu oyunun dikkatlerini üzerine çeken Yeşil Mavililer 5 haftada topladıkları 11 puan ile alt sıralardan kurtularak biraz olsun rahat nefes alırken Teknik Direktör Hikmet Karaman elinde sıhırlı değnek olmadığını belirterek “ Kaliteli bir takımız, futbolcularım kalitelerini ortaya koydu, benim yaptığım tek şey onları inandırmak.  Kendilerine olan güvenlerini yeniden kazandırmak oldu” dedi.

       Arayı iyi değerlendireceğiz

-Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerin belirten Karaman “ Bu takım geçmişte maç boyunca 4-5 pozisyon bulamazken bugün 20 dolayında pozisyon üretiyorsa, bunlardan bir kaçını mutlaka değerlendirmeli, Türkiye liglerinde en çok pozisyon üreten takımlar arasında yer alıyoruz, bakıldığında bu pozisyonların en fazla 3 ünü değerlendirme şansı yakalıyoruz. Milli maça verilen ara da bu eksiklerimizi tamamlayarak daha çok gol atma başarısını yakalayacağız” dedi.

        Taraftar inandı

-Teknik Direktör Hikmet Karaman takımın taraftara olan güvenini kazandığını belirterek “ Her geçen gün taraftar sayımız artmakta ve takıma olan destek sürmekte, Önümüzde ki hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçı var, kolay maç olmayacak, ancak sahamızda taraftarlarımızın desteği ile hiç bir takıma puan kaptırma taraftarı değiliz, yakaladığımız çıkışı sürdürmek amacındayız, bunu başaracak güçteyiz” dedi.

      7 Sporcu milli takımda

-Çaykur Rizespor  milli maç nedeniyle lige verilen arada 3 gün iznin ardından bugün top başı yaparken 7 sporcusu ise milli takımlarına katıldı. Holosko, Godfrey, Viera, Ali Adnan, Lafferty, Kweuke kendi ülkelerinin milli takım kamplarına katılırken, Eren Albayrak ise milli takımımızın kampında. Bu futbolcuların hafta sonu Rizespor”a katılmaları bekleniyor.

 

Editör: HABER MERKEZİ