Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında istedikleri ve ihtiyaçları olan 3 puanı iyi bir oyun sonucunda elde ettiklerini söyledi. Çakır, ''3 haftalık kötü sonuçların ardından önemli bir galibiyet aldık. Bütün oyuncuları ve teknik heyeti kutluyorum. Çünkü sıkıntılı bir dönemdi ve sıkıntılı bir hafta geçirmiştik. Çabuk toparlanıp gerçek gücümüzü gösterdik'' dedi.

Saffet Susiç tercihi için, 'Amerika'yı yeniden keşfetmedik, bildiğimiz, güvendiğimiz bir insandı, o yüzden bu isimde ısrarcı olduk. Doğru da yaptık' diyen Başkan Çakır, ''15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirip eksiklerimizi gidereceğiz. Her yönüyle güvendiğim bu kadro, bu arada çok daha iyi olacak. Camiamız bize güvensin, bundan sonra daha iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmanacağız'' diye konuştu.

Başkan Çakır, Teknik Direktör Susiç'in kendilerinden 1 forvet oyuncusu istediğini, bu yöndeki çalışmaları pazartesi günü sonuçlandıracaklarını kaydederek, ''Daha önce görüştüğümüz bazı oyuncular vardı. Gelişmeler olumlu, büyük ihtimalle hocamızın istediği bir oyuncuyu da renklerimize katıp kadromuzu daha da güçlendireceğiz'' diye görüşlerini ortaya koydu.

Editör: HABER MERKEZİ