Almanya'da faaliyet gösteren Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneğinden Çamlıhemşin Belediyesine anlamlı ziyaret.

Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkan yardımcısı Hamza Karaman Çamlıhemşin belediye başkanı Osman Haşimoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Karaman'a, Çamlıhemşin İl genel meclis üyesi Cemil Kus ve Yeniden Refah partisi Çamlıhemşin ilçe başkanı Fatih Kaptan eşlik etti.

YAPTIĞINIZ HİZMETLER DIŞARIDAN DAHA İYİ GÖRÜLÜYOR

Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu'nu makamında ziyaret eden Karaman “Belediyemizin çalışmalarını uzaktan da olsa Sosyal Medya’dan takip ediyoruz. Almancılar olarak ilçemizde yapılan hizmetlerden memnuniyet duyuyoruz. İlçemizi baştan sona yenilemişler. Bu hizmetleri görünce Derneğimiz adına ziyarette bulunarak Başkanımızı yaptığı üstün hizmetlerden dolayı tebrik etmeyi borç bildik. Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak İlçemiz için  üzerimize düşen görev sorumluluğu yerine getireceğiz” diye konuştu.

49165530_325710384944299_6104333169790550016_n.jpg
 
ALMANYA'DA RİZELİLERİ TEMSİL EDEN DERNEĞİMİZİN OLMASI MEMNUNLUK VERİCİ
Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin ziyaretinden mutluluk duyduk diyen Belediye Başkanı Haşimoğlu ise “Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin ilçemize karşı olan duyarlılık ve düşüncelerini biliyoruz. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Almanya Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği ile Ortak projeler oluşturmaya her zaman açığız” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ