AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti’nin 18. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

AK Partinin 18. Kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, yaptığı açıklamada AK Parti'nin tüm mazlumların ümidi olduğunu kaydederek, “Ülkemizin ekonomik, siyasi ve sosyal olarak çok zor zamanlardan geçtiği yıllarda millete bir umut olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tam 18 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz yaptığı kalkınma hamleleriyle ülkemizi bulunduğu kaos ortamından kurtarmış sadece milletimizin değil tüm mazlumların ümidi olmuştur.' dedi.

AK Parti'nin iktidarı döneminde Türkiye'nin her alanda çağ atlayıp mağdur ve mazlumların da sesi olarak Dünya siyasetinde söz sahibi konumuna geldiğini belirten Alim, 'AK Parti İktidarlarıyla birlikte her alanda çağ atlayan Türkiye sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de söz sahibi bir konuma gelmiştir. Mağdur ve mazlum milletlerin sesi olmuştur. Bizi hedeflerimiz bir araya getirdi, bizi milletimize, ülkemize olan aşkımız ve sevdamız bir araya getirdi. Unutulmayalım ki; AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye'nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. Milletiyle berber yol olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadroları 18 yıl boyunca milletinin desteğini almış ülkesine hizmet etmiştir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Yeni Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti, bugün Türkiye'yi dünyada parmakla gösterilecek ülkeler arasında yer edinmesini sağlamıştır. AK Parti İktidarlarının yaptığı yatırım hamleleriyle birlikte; sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye, sanayiden tarıma pek çok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıldı. Hayal denilecek projeler gerçekleştirildi. 80 yılda yapılamayan yatırımlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Ekonomik ve sosyal alandaki kazanımların yanı sıra ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajı tekrar kazanıldı. Rizemizim hayali olan Ovit tüneli tamamlandı. Bir diğer devasa proje olan havalimanı büyük bir hızla devam ediyor. Bunun yanında bir çok yatırımı daha AK Parti iktidarlarıyla birlikte Rizemize kazandırdık. AK Parti ve onun AK kadroları milletle birlikte çıktıkları bu yolda yılmadan yorulmadan çalışmış ülkemizin 2023,2053 ve 2071 vizyonlarına yönelik önemli adımlar atmaya da devam etmektedir.' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerine vurgu yapan İl Başkanı Alim, şunları kaydetti: 'Ülkemize hizmete sevdalı kadrolar olarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimizle kucaklaşarak onların dertleriyle dertlenmeye sevinçleriyle sevinmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletin partisi olan AK Partimizin 18. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış tüm partililerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.” 

 


Editör: HABER MERKEZİ