Ak Parti Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, kongre sürecine giren Ak Parti’de yapılacak ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

9 yıldır Ak Parti Çayeli İlçe başkanlığı görevini yürüten Ali Kar, yapılacak olan ilçe başkanlığı seçiminde aday olmayacağını açıkladı. Başkan Ali kar, Çayeli Hizmetiçi Enstitüsünde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamada bulundu.

Başkan Ali Kar, “Çayeli AK Parti ilçe başkanlığı görevini 9 yıldır yürütmekteyim. AK Partimizde Olağan kongre süreçlerinin başladığı yeni bir döneme girmiş bulunmaktayız. Bu yeni dönemde aday olup olmama kararını vermiş bulunmaktayım” dedi.

OYLARIMIZI HER SEÇİMDE YÜKSELTTİK

11 yıldır davamız içerisinde karınca kararınca bir mücadele verdiğini kaydeden Ali Kar, “Öncelikle Büyük dava adamı, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında hizmet etmek şerefini nasip eden Rabbime nihayetsiz şükrediyorum. Son 15 yılda AK kadrolar Türkiye'nin kaderini değiştirdi ve Allahın izniyle değiştirmeye de devam edecektir.

Çayeli'miz özelinde iftiharla söyleyeceğim tek cümlemiz; Hepinizce de malum olan, girdiğimiz tüm seçimlerde ilçemizde alınan AK Parti oylarını her seçimde artırarak çıkmış olmamızdır.

Bu gururu hep birlikte yaşadık. Bu anlamda çocuklarımıza bırakacağımız en güzel hatıramızda bu olacaktır.

KONGREDE BAŞKANLIĞI DEVREDECEĞİZ

Yaptığım değerlendirmeler sonrasında önümüzdeki kongrede AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı'na aday olmayacağımın kararını almış bulunmaktayım.

İlçe başkanlıkları ve yöneticilikler birer bayrak yarışıdır. Gerçekleşecek kongreyle birlikte başkanlığını devredeceğiz. Ancak partimizdeki faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir.

AK Partimin bundan sonrada bana vereceği her görevde, yine seve seve yer alacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

AK Parti ilçe başkanı olarak görev yaptığım bu sure içerisinde yol yürüdüğümüz, Belediye Başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

YÖNETİMİZ GÖREVİNİN BAŞINDA OLACAK

İnşallah kongreye kadar mevcut yönetimimiz görevinin başında olmaya devam edecektir.

Önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte de ilçe kongremizi gerçekleştirerek daha dinamik bir yönetim iş başına gelmiş olacaktır.

Şimdiden yeni seçilecek ilçe başkanını ve yönetimini tebrik ediyor, Çayeli' miz için hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah'tan diliyorum...

Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Allaha emanet olunuz...

Haber: Ahmet Bayraktutan

Görüntü: Kubilay Ateş

 

 

Editör: HABER MERKEZİ