Albayrak kardeşler uzun yıllar İletişim alanında yürüttükleri başarılı çalışmalarını Turkcell Extra ile daha geniş yelpaze ile sunacak olmanın heyecanını yaşıyorlar.

Cengiz Topel Caddesi’nde hizmete giren Turkcell Extra için Çarşamba günü saat 12.00’da bir açılış töreni düzenlendi. Dualarla başlayan törene Çayeli Belediye Başkanı Sn.Rıza Çakır ve Madenli Belediye Başkanı Sn. Mustafa Tüyloğlu, Çayeli Belediye Başkan Yrd. Mustafa Baltacı başta olmak üzere, Turkcell’in Bölge temsilcileri, çok sayıda esnaf ve davetli katıldı. İşyeri Sahibi Sn. Ahmet Albayrak yaptığı Açıklamada; Turkcell`in bütün yeniliklerini müşterilerinin  ayağına getirdiklerini söyleyerek, artık Çayeli`nin dışına çıkılmadan iletişim ile İlgili her türlü hizmetleri ve  sorunları çok Kısa bir sürede çözme imkânına kavuştuklarını Belirtti.

TURKCELL EXTRA`DA VERİLEN HİZMETLER

Fatura Tahsilatı, Yeni Abonelik İşlemleri (Şahıs ve Şirket), Numara Taşıma (MNT), Cihaz İmei Kayıt, Turkcell Connect Cart+Notebook-Turkcell PDA Blackberry HTC-Kampanyalı, Cıhaz satışı, Adres, Tarife, Yedek Sim, Vs. tüm Telefon Modelleri En Uygun Fiyat ve Satış Sonrası Destek Hizmetleri Verilmektedir.

Merkez: Cengiz topel caddesi No: 10 ÇAYELİ

Tel: +90 464 532 19 53 - Fax: 532 19 52

Şübe: Niyazi Çavuşoğlu caddesi No: 18 / A ÇAYELİ

E-Posta: [email protected]

 

 
 

 

Editör: HABER MERKEZİ