Rize Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımının 2. Başkanı ve Kaçkar TV Spor Müdürü Alaettin Onay, kulüp yönetiminden istifa ettiğini açıkladı.

Rize Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımının 2. Başkanı ve Kaçkar TV Spor Müdürü Alaettin Onay, yaptığı açıklamada, “Zor şartlar altında yürütmeye çalıştığım Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımından bu saat itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.” dedi.

Onay, istifasına gerekçe olarak kulüp başkanı İdris Ocak’ın tutarsız tutum ve davranışlarını gösterdi.

Hatırlanacağı üzere Onay, Telekulis programında kulüp başkanı Ocak’ın kulübe destek için Çaykur Genel Müdürüne giderek kulubün içinde bulunduğu durumunu anlattığını ve kendisinden bayan futbol takımı için destek istedi. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun ise Ocak’a ‘Bayan sporculara yardım etmem, günahtır’ ifadesinde bulunduğunu bunun üzerine Ocak’ın Genel Müdür Sütlüoğlu’na ‘Ardeşen GSK Bayan Hentbol takımına yardım yaptınız’ hatırlatmasında bulunduğunu Genel Müdür Sütlüoğlu’nun ise “Evet oraya yardım yaptım. Yaptığım içinde pişmanım. Bundan sonra da oraya yardım yapmayacağım. Bayan sporculara yardım yapmam günahtır. Diyerek bu mevzuyu kapatıyor. Madem bayan sporculara destek vermek günahsa Sayın Cumhurbakanımız bayan sporculara niye yardım ediyor, Gençlik Spor Bakanlığı ve Genel Müdürlük bayan sporculara niye yardım ediyor? Böyle bir açıklama olabilir mi?” açıklamalarını ifade etmişti.

Bu açıklamaların Türkiye’nin gündemine oturmasının ardından Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yazılı açıklamada bulunarak bu sözleri söylemediğini iddia etmişti. Genel Müdür Sütlüoğlu’nun açıklamasının ardından ise Ocak ve Onay, dün akşam basın açıklaması düzenlemiş ve sözlerinin arkasında olduklarını ifade etmişti. Bugün ise Ocak’ın dün akşam ki görüntülü açıklamasını inkar ettiği kentte yayın yapan diğer tv kanalının internet sitesinde yayımlanmıştı. 

Olay53.com
Editör: HABER MERKEZİ