Türk Milliyetçileri, Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar Eski İlçe Başkanı Habib Suiçmez'in iftarında bir araya geldi.

MHP Genel başkan adayı Meral Akşener, milletvekillerinin, 'Hayır' Bloğunu oluşturan partilerin yöneticilerinin, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin, gazetecilerin ve çok sayıda Türk Milliyetçisi'nin hazır bulunduğu iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Habib Suiçmez'in konuşmasının ve yapılan iftar duasının ardından kürsüye davet edilen Meral Akşener, referandum sürecindeki çalışmalarından dolayı hazıruna teşekkür ederek ' Hepimiz çok çalıştık, insan üstü bir gayretle çalıştık, sebebi de Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasiyle ilgili kazanımlarının ortadan kalkmaması, 1947 de kazanılan o çok partili demokratik sistemin alışkanlıklarını, 70 yıllık o kazanımı bir tarafa bırakıp tekrar 1946' nın şartlarına geri dönmemekti. Meğer o çok şikayet ettikleri şartlara geri dönmeyi çok istiyorlarmış. Diğer bir sebep te yolsuzluktu.

Sağolun sandıklara da gayet güzel sahip çıktınız ama hakem şike  yaptı. İnsanlar adalet bekliyor ama adalet attaya gitti'  şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Meral Akşener ayrıca 2019 a kadar bir erken seçim beklemediğinin de altını çizdi.

Bu haber kaynağından hiçbir değişiklilik yapılmadan alınmıştır.. Haber Kaynağının URL'si: http://www.habererk.com/gundem/aksener-erken-secim-yok-h32808.html

Editör: HABER MERKEZİ