Kapatılan RP'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, AKP hükümetini ağır şekilde eleştirdi. Siyonist ırkçı emperyalizmin halkı perişan ettiğini söyleyen Fatih Erbakan, AKP hükümetini de 'emperyalizmin dalkavuğu' olarak niteledi.

MİLLİ GAZETE HABERİ SÜRMANŞETTEN VERDİ
Milli Gazete'nin dün sürmanşetinden verdiği habere göre, Saadet Partisi'nin Çaycuma İlçe Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Fatih Erbakan, AKP hükümetinin 6 yılını ağır bir şekilde eleştirdi.

MİLLİ GÖRÜŞ VE AKP ARASINDAKİ FARKLAR
Kürsüye 'Mücahit Erbakan' sloganları eşliğinde çıkan Erbakan, Milli Görüş ile AKP arasındaki farklara dikkat çekerek şöyle dedi:

'Biz Milli Görüşçüler rantiyeci ve ihaleci değiliz. Bizler birtakım insanların yaptığı gibi küresel Siyonist ırkçı emperyalizmin dalkavuğu değiliz. Bizler aynen 'bir elime güneşi, bir elime de ayı koysalar davamdan dönmem' düsturunda olduğu gibi bir elimize başbakanlığı, bir elimize de ömür boyu cumhurbaşkanlığını koysalar yine de davamızdan dönmeyiz.'

MİLLİ GÖRÜŞ DÜNYAYA SAADET GETİRECEK
Dünyaya saadet getirecek tek görüşün Milli Görüş olduğunu ileri süren Erbakan, 'Hacca gitmek isteyen bir Müslüman tabiri caizse ırkçı emperyalizme haracını ödemek zorunda. Çünkü, uçak bileti parasının bir kısmı emperyalizme gidiyor' dedi.

Milli Gazete 

var tmp; tmp = document.getElementById('news_content').getElementsByTagName('a'); for(i=0; i
Editör: HABER MERKEZİ