29 Martta yapılacak yerel seçimlerde AKP Rize İl başkanı Yılmaz Katmer, partide düzenlenen törenle Rize’deki sekiz belde belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı.

Törende konuşan AKP Rize İl başkanı Yılmaz Katmer, sadece Gündoğdu belde belediye Başkan adayını tespit etmediklerini belirterek, “Rize’de 21 belediyeyi almak için mücadele edeceğiz” dedi.

Katmer, AKP Belediyeciliğinin öncüsü olduğunu belirterek, “Sayın başbakanımız belediye başkanlığından yetişmedir. Belediyeciliği çok iyi biliriz. Hizmetin vatandaşın ayağına nasıl gideceğini biliriz. Elimizde olan 16 belediyenin yanında şu an bizde olmayan 5 belediyeyi de alacağımıza inanıyorum” dedi.

AKP Rize İl başkanı Katmer Rize Merkez Çaykent belde Belediye başkanlığı için mevcut Belediye başkanı Mehmet kazancı ile, yine merkez Muradiye belediye Başkan adayı olarak başkan Hüseyin Çakır ile Kendirli Belde Belediye Başkan adayı Alaattin Serdar İkizdere İlçesi Güneyce Belde Belediye Başkan adayı olarak başkan Kemal Köse Kalkandere ilçesi Yolbaşı belde Belediye Başkanlığı için Hasan İbay, Çayeli ilçesi Büyükköy belde Belediyesi için Mustafa Okur, Medenli belde belediyesi için Mustafa Tüylüoğlu ve Ardeşen ilçesi Tunca Belde belediye başkanlığı için Başkan İbrahim Pertek’i aday gösterdi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ