AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti’yle Rize Ziraat Odası’nın uyum içerinde olduğu ve bu uyumun devam edeceği vurgulandı.

KARAL, RİZE ZİRAAT ODASIYLA OLAN UYUMA DEĞİNDİ

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yapmış olduğu konuşmada, “Seçildiğimiz günden itibaren Rize’deki sivil toplum kuruluşlarımızla çok ciddi ve sıkı bir diyalog içerisindeyiz. Rize Ziraat Odamız Rizemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Rize’de oluşturduğumuz çay politikaları konusunda ciddi destekleri olmuştur. Odamız, kişileri değil, bölgenin çıkarlarını daha çok ön planda tutmuştur. Bölgemizin en önemli gelir kaynağı olan çayımızın önündeki sıkıntıları aşma noktasında da Rize Ziraat Oda’mızdan beklentilerimiz çoktur” diye konuştu.

PALİÇ “HEPBERABER DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Paliç, “AK Parti’ye destek olmamızın sebebi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. O hepimiz için Rize’nin gururudur. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet veren Sayın Hasan kardeşimizden de memnunuz. Bizim temennimiz kendisinin daha iyi görevlere gelmesidir. İnşallah hep beraber daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

KARAL, RİZE’DE ÖRNEK VEKİL

Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Karal’a yönelik olarak, “Elbette ki sevgi karşılıklıdır. Siz bu milleti sevdiniz ki millet de sizi sevdi. Fındıklı’nın Çağlayan’ından, İkizdere’nin Cimil’ine kadar, bütün eserlerde sizin emeğiniz vardır. Rize’deki çalışmaları en yakından takip eden vekillerden bir tanesisiniz. Siz Rize’de örnek vekil oldunuz. Önümüzdeki dönemde sizi bakan olarak görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ