AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar Kurban bayramı boyunca ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştılar.

İl başkanı Muhammed Avcı, milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar Kurban bayramının ikinci gününden itibaren beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev ziyaretlerinde bulundular

Ev ziyaretleri kapsamında; Rize’nin önde gelen isimlerinden Rize eski müftüsü Haydar Sadıkoğlu’nu, şehrimizin kanat önderlerinden ilim adamı Sabit İslamoğlu’nu, Ramazan Erol hocayı, Mustafa Kuvel hocayı, Rize eski milletvekili Ahmet Kabil’i, Rize eski belediye başkanı Hızır Hop’u, Şehrimizin esnaflarından İbrahim Toprak’ı, Hüseyin Mahmutoğlu’nu, Yakup Mahmutoğlu’nu ve Rize taksiciler kooperatif başkanı Yasin Taşçıoğlu’nu evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Kurban bayramının üçüncü gününde ise Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcıyla birlikte Çayeli Kaptanpaşa’da esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek bayramlarını kutladılar. Bayram dolayısyla Rize’de bulunan Bursa valisi Münir Karaloğlu’nu da Çayeli’ndeki evinde ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Ayrıca AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, AK Parti sosyal işler başkanlığın öncülüğünde yardımsever iş adamları ve Rize belediyesini katkılarıyla evi yenilenen Emine Durmuş ve ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ev ziyaretleri bayramın son gününe kadar sürdü.


 

 

Editör: HABER MERKEZİ