AK Parti Rize milletvekili Adaylarına karşılamaya giden yüzlerce Rizeli Trabzon hava alanını miting alanına çevirerek muhteşem bir karşılama gerçekleştirdi.

 

 7 Haziran genel seçimlerinde AK Partinin Rize Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak beraberindeki Gümrük ve Ticaret eski bakanı Hayati Yazıcı ve Nusret Bayraktar’la birlikte Rize’ye gelmek üzere Trabzon havaalanına indiler. Trabzon hava alanına gelen yüzlerce Rizeli, havaalanını adeta miting alanına çevirdi. Kemençe ve tulum eşliğinde karşılanan milletvekili adayları ve milletvekillerini karşılamaya belediye başkanları ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş geldi. AK Parti Rize il başkanı Muhammed Avcı ise Ankara’da il başkanları toplantısında olması nedeniyle karşılama programına katılamadı.

Havaalanında açıklama yapan Gümrük Ve Ticaret Eski  Bakanı AK Parti Rize milletvekili Hayati  Yazıcı, “7 Haziran Türkiye’nin geleceği için, 2023 hedefleri için önemli seçim süreçlerinden bir tanesidir. Aziz milletimiz çok basiretlidir. Hizmet odaklı tercihlerini yaptıklarını görüyoruz. 8 Haziranda sandıklar açılıp oylar sayıldığında aziz milletimiz kendisine hizmet edeni sandıkta değerlendirecektir. Ve vereceği yetkiyle 2023,2053 ve 2071 hedeflerimizin zenginliğini oluşturan güçlü kadrolarla yolumuza devam edeceğiz.”  dedi.

AK Parti Rize milletvekili ve milletvekili adayı Hasan Karal, “Rize Türk siyasi hayatında çok önemli bir yere sahip ilimiz. Bağrından bir dünya lideri çıkaran bir şehrimiz. Böyle bir şehirde siyaset yapmak ve böyle bir şehirde hizmetleri koordine etmek kolay değil. Bu fırsatları bize veren başta kainatın yaratıcı  Allaha hamd ediyor, ondan sonrada bizlerin siyaset sahnesinde yer almamızı sağlayan  başta kurucu  genel  başkanımız liderimi,z Recep  Tayyip Erdoğan’a  sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, hükümetimizin değerli yetkililerine ve partimizin kıymetli yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Trabzon’daki karşılamanın ardından konvoylar eşliğinde Rize ‘ye gelindi. AK Parti Rize milletvekilleri ve milletvekili adayları merkez ilçe başkanlığından basın mensuplarıyla bir araya  geldi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti Rize milletvekili Hayati  Yazıcı burada yaptığı açıklamada, “ 7  haziranda yapılacak seçimlerde Rize’den seçip meclise göndereceğimiz adaylarımız belirlendi. Bu adaylarla birlikte Rize’ye gelmiş  bulunuyoruz.7 haziran seçimleri  Türkiye siyasetinde önemli bir zemin oluşturacak.”  dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ