MHP Eski İl Başkanı Cem Kazmaz 7 Haziran seçimlerinin ülke için önemli olduğunu belirterek “ AK Parti kendi derdine düştü, ülkenin başka sıkıntıları yokmuş gibi Başkanlık sistemine kilitlendiler” dedi.

 

53 Gazeteciler Derneğinde mum ışığı altında basın toplantısı yapan MHP MYK üyesi Cem Kazmaz AK Parti”nın ampülünün bu kadar yandığını söyledi.

53 Gazeteciler Derneğinde mum ışığı altında basın toplantısı düzenleyen MHP Eski İl Başkanı MYK üyesi ve Milletvekili aday adayı Cem Kazmaz  7 Nisan”da aday adaylığı sürecinin sona ereceğini belirterek “ Mum ışığı altında toplantımızı yapıyoruz, 12 yıl süren AKP iktidarında artık ampüller söndü,  Bu ampül ülkenin geleceğini karattı. 7 Haziran”da Türkiye”yi aydınlık günler bekliyor” dedi.

Bazı Çay fabrikalarında yükleme işçisi alımı için ihaleler açıldığını söyleyen Kazmaz “ Hani 2375 işçi kura ile alınacaktı,  bu da aldatmaca mı çıktı, Rize ekonomisini yine Gürcü ve Süriyeli işçilere mi bırakıyorlar. Belediyenin 10 numara projeleri nerede, mini asma köprü ile mini tarihi bina yapmak ile projeler bitti mi ?” dedi.

7 Haziran seçimlerinin ülke için önemli olduğunu belirten Kazmaz “ AK Parti kendi derdine düştü,  ülkede başka sıkıntı yok gibi Başkanlık sistemine kilitlendiler. Rize esnafı kan ağlamakta, Destekleme primleri Hazineden çıkmış ve Tarım bakanlığına aktarılmış, her ne hikmetse bu para her halde repoya yatırıldı” dedi.

CHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bekaroğlu”na yüklenen Kazmaz “ Atatürk”un kurduğu Cumhuriyetin ömrünün dolduğunu söyleyen Bekaroğlu şimdi nasil CHP yi böleceğini düşünmekte. CHP de iç demokrası diye bir şey yok, 120 dolayında milletvekili çıkartacak olan CHP de 150 dolayında kontenjan adayı var, bu nasil demokrası” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ