Galatasaray'da Fatih Terim'e yapılan saygısızlık Sarı- Kırmızılı camiada büyük tepki topladı. Yönetimin TT Arena'nın soyunma odası koridorlarında yer alan son iki şampiyonluğa ait olan Fatih Terimresimlerinin kaldırılmasına Abdurrahim Albayrak sert tepki gösterdi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Abdürrahim Albayrak, 'Fatih TerimGalatasaray için bir değerdir. Duvarlardan resimlerini kaldırsanız bile Galatasaraylılar'ın beyninden yüreğinden silemezsiniz.' dedi.

'ÇOK YAZIK'

Süper Kupa maçında takım otobüsüne alınmadığı konuyu dile getiren Albayrak, 'Bizi takım uçağına almıyorlar, hocamızın resmini Arena'nın duvarlarından kaldırıyorlar. Çok yazık. Bunlar Galatasaray'da bugüne kadar görmediğimiz şeyler' ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA TERİM'E SAHİP ÇIKTI!

Sarı-Kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada Fatih Terim'e sahip çıktılar... Taraftarlar 'O bizim efsanemiz. Efsanemize yapılan saygısızlık bize yapılmış demektir' 'Terim bu kulübe ne kupalar kazandırdı. Büyük haksızlık', 'Ne yapsanız da ne etseniz de Fatih Terim bu camianın evladıdır. Onu koparamazsınız' diye olaya tepki gösterdiler.

 

Editör: HABER MERKEZİ