Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın oğlu Muhammet Selim’in 23 Nisan’da Florya’yı ziyareti sırasındaki görüntülerle ilgili konuştu. Albayrak, Muhammet Hakkı’yı Wesley Sneijder ile tanıştırırken eliyle yaptığı “tabanca işareti” hakkında GS TV’ye yaptığı açıklamada “Eğer bir hata yapmışsam herkesten özür dilerim” dedi.

Çok duygusal bir insan olduğunun altını çizen Abdurrahim Albayrak “Rahmetli savcımız çok sevdiğim biriydi. Rahmetli savcımızın babası Hakkı Amca ile Muhammet Hakkı’ya nasıl moral vereceğimizi düşündük. Muhammet 2.5 saat burada kaldı. Futbolcular ona imzalı formalar verdi; onunla beraber top oynadı. Hamza Hoca top hediye etti. Onu mutlu etmek için seferber olduk. Bu kadar güzel bir günde, 2.5 saat içinden 2 saniyelik bir şey çıkarıp Muhammet'i huzursuz etmek hiç hoş olmadı. Bizi onu mutlu etmek için buraya çağırdık. Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir. Burada bir hata yapmışsam Türkiye'de tüm çocuklardan, herkesten özür dilerim. Böyle bir hata yapmış olsam bile basın mensubu arkadaşların Muhammet'i düşünerek bunu yayınlamamaları gerekiyordu. Muhammet’in ailesi üzülmemem için beni aradı. Bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem herkesten özür diliyorum. Muhammet’i dedesiyle beraber Gaziantepspor maçına da götüreceğim” dedi.

“İSTEDİĞİMİZDEN DE GÜZEL”
Gaziantepspor maçına da değinen Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak “Takımımız Hamit dışında hazır. İdmanlarımız sevgi ortamında ve iyi geçiyor. Takım kenetlenmiş durumda. İsteğimizin de üzerinde güzel bir ortam var. Taraftarlarımızın da desteğiyle Gaziantepspor’u yenmek istiyoruz. Taraftarsız olmaz. Onlar bizim önemli gücümüz. Gaziantepspor maçında, Karabükspor karşılaşmasında olduğu gibi onları tribünde görmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ