19-22 Mart 2015 tarihleri arasında Ankara Rize Günlerini düzenleyecek olan Rizeliler Derneği Başkanı Fatih İslam Karaoğlu Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'i ziyaret etti.

Rize Valiliğinde Vali Ersin Yazıcı ile protokol imzaladıktan sonra beraberinde Başkan Vekili Musa Abay ve Ankara Çayelililer Derneği Başkanı Ahmet Talip Karaoğlu ile Çayeli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Rizeliler Derneği Fatih İslam Karaoğlu, her yıl 'Çayın Başkenti Başkentte' sloganıyla düzenlenen etkinlikle Rize adına güzel günlerin yaşanmasına vesile olduğunu belirterek, “Rize Günleri Ankara’da sabırsızlıkla beklenen bir etkinlik haline dönüşmüştür. 2015 yılı Rize Günlerinin düzenleme yetkisi geçen yıl olduğu gibi Valiliğimiz tarafından Ankara Rizeliler Derneğine verilmiştir. Bugün heyetimizle Valimiz Ersin Yazıcı beyi makamında ziyaret ettik. Etkinlik konusunda görüş alışverişinde bulunduktan sonra kendileri ile protokol imzaladık. İşin resmiyetini tamamladıktan sonra çalışmalarımıza start vermiş bulunmaktayız. Çayeli Belediyemizi de bu amaçla ziyaret ettik. Önceki yıllarda olduğu bu yılda Çayeli standının dikkat çekeceğini ve fazla ilgi göreceğine inanıyoruz.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'de yaptığı açıklamada şunları söyledi.  “30 Mart seçimleri sonrası görevi devir alır almaz katıldığım 'Uluslararası Rize Tanıtım, Kültür ve Sanat Günleri'nde ilçemizin adına düzenlenen stantta binlerce hemşerilerimizle hasbıhal olmuştuk. 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikte ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Fatih İslam Karaoğlu bey başkanlığında organizasyon komitesine muvaffakiyetler diliyoruz.

 

Editör: HABER MERKEZİ