Yemen Kahvesi'nin 53. şubesi Rize'de Deniz Caddesi'nde AK Parti Milletvekili Hasan Karal tarafından açılılışı yapıldı.

Rize Deniz Caddesinde açılışı yapılan “ Yemen Kahvesi” isimli iş yerinin açılışına AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize belediye eski başkanı Halil Bakırcı, Çekmeköy belediye başkan danışmanı Rıza Çakır, TSO Başkanı Şaban Aziz Karaahmetoğlu, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, iş adamları, siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı.

İş yerinin açılışında konuşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 53 üncü İş yerinin Rize plakasına uygun olması memnuniyetini dile getirerek “Dileğimiz bundan sonra 50 şer 100 er rakamlarla ülke ve ülke dışında iş yerleri açılışı nasip olur” dedi.

İş yeri ortaklarından ve Rıza Çakır'ında kayıncosu olan Mustafa Çilingiroğlu ise 53 üncü iş yerini Rize'de açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek ”Rize benim memleketim, bundan sonra hedefimde Afrika ülkeleri, Avrupa ve değişik ülkeler ile ülkemin Güneydoğu ve diğer bölgeleri var. 40 Yıl kahvenin hatırı olduğunu düşünerek Kahve Yemenden ismi ile hareket ettik, Rize de açtığımız şubemize ilçelerde devam edeceğiz” dedi.

Beyda Restoran sahibi ve iş yeri ortağı olan Zeki Mayi ise Rize’nin sosyal anlamda geliştiğini belirterek “Rize artık kabuğunu kırmakta, memleketimize yenilikleri getirmek, gençliği ve Kahve kültürünü artırmanın yanı sıra memleketimizin çay tadını tattırmak bizim görevimizdir” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ