Gençlerbirliği, Süper Lig Hasan DoğanSezonu'nun 21. haftasında konuk ettiğiBursaspor'u 2-0 mağlup etti. Başkent ekibi, teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez'in gelmesiyle çıktığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılırken 4'te 4 yaptı ve büyük bir başarıya imza attı.

KÜME DÜŞME POTASINDAN UZAKLAŞTIRDI

Sezonun ilk yarısını 13 puanla 16. sırada tamamlayan başkent ekibi, yeni teknik direktörüİbrahim Üzülmez ile 2. devreye iyi bir başlangıç yaptı. Kadrosunu Selçuk Şahin, Serdar Gürler, Hakan Aslantaş, Turgut Doğan Şahin, Hleb ve Politevich ile güçlendiren kırmızı siyahlı Başkent ekibi, küme düşme hattından uzaklaşmaya başladı.


2 DAKİKADA 2 GOL!

İkinci yarıya deplasmanda Çaykur Rizespor (3-2) galibiyeti ile başlayan Gençlerbirliği, sonrasında Antalyaspor ve Kasımpaşa'yı da 1-0'lık skorlarla geçmeyi başardı. Bugün iseBursaspor'u konuk eden Gençlerbirliği, rakibini 69. dakikada Ante Kulusic ve 71. dakikadaEl Kebir'in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek puanını 25'e çıkardı ve maç fazlasıyla ligde 11. sıraya yükseldi.


BURSASPOR 12. SIRAYA GERİLEDİ

Bursaspor ise ikinci yarı 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken 25 puanla ligde 12. sıraya geriledi.

İKİLİ AVERAJDA GENÇLERBİRLİĞİ ÖNDE

Bu arada Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk yarısında Bursa'da oynanan maçta ev sahibi Bursaspor, Gençlerbirliği'ni 3 - 2 mağlup etmişti. Sezon sonunda iki takımın puan eşitliği durumunda Gençlerbirliği, deplasmanda 2, kendi sahasında da 2 gol attığı için ikili averajda Bursaspor'un üzerinde yer alacak. (Kaynak:Haberler)

 

 

Editör: HABER MERKEZİ