Çayeli Belediyesi tarafından bu yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında ortaya renkli görüntüler çıktı.

Tören alanında çelenk sunma programı ile başlayan etkinlikler, Çayeli Kültür Merkezinde devam etti. Burada sahne alan minik öğrenciler katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler günün anlamını anlatan şiirler okudu. Anaokulu öğrencileri Karadeniz yöresini anlatan oyunlar oynadı. Müzik ziyafeti ile devam eden programda öğrenciler 23 Nisan temalı şarkılar söyledi. 23 Nisan temalı çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödül taktimi yapıldı. Dereceye giren öğrencilere Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ödülleri taktim etti. Program İllüzyonist ve Komedyen Levent tarafından çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatarak son buldu.

MİNİK RESSAMLAR SERGİSİ ZİYARET EDİLDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçede resim sergisi açıldı. Minik öğrencilerin birden çok farklı eserleri katılımcılar tarafından ziyaret edildi. Sergiyi Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik ve Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen’de ziyaret etti. Minik öğrenciler eserleri hakkında protokol üyelerine bilgiler verdi.

ÇOCUKLAR ŞİŞME OYUN PARKI İLE EĞLENDİ

Çayeli Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı Şenlikleri ilçede bulunan Kazım Ayvaz Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Minik öğrenciler ve çocuklar spor salonunda bulunan palyaçolar, maskotlar ile eğlenceli zaman geçirirken, salona kurulan şişme oyun parkları ile doyasıya oynadı.

BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEN ÇINAR OLDU

Belediye Başkanlığı makamında görev değişikliği yapıldı. Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanlığı koltuğunu İshakoğlu ilkokulundan Gökçen Çınar’a devretti. Başkanlık koltuğuna geçen minik öğrenci Çayeli ve öğrencileri kapsayacak projeler ile isteklerini iletti.

 Haber:Kubilay Ateş

Editör: HABER MERKEZİ